Liga Damerne er i Slutspillet.

Efter en ganske enkelt fremragende weekend er damerne nu i slutspillet.
Efter lørdags 30!!! – 2 sejr over RBK90 – var vi væk fra nedrykningskampen da alle pladser fra 4-7 var i spil.
Vi var sammen med RBK90 nr. 5 inden lørdags kamp – a point så kampen var vigtigt, men vi fik slået en MEGET tyk streg under at vi har et bedre hold end til at ligge dernede..
Vi smed kun 2 point i den sidste serie ellers ryddede vi bordet.
Bedste kvinde blev Connie Helboe Sejling med 868.
Søndag mødte vi topholdet fra Stars and Strikes – De var inden dagens kamp sikker på at vinde ligaen. Men vi spillede for måske endda at blive 3 i ligaen.
Vi vinder 22-10 et ganske udemærket resultat.
Bedste kvinde blev Lena Nørgaard Madsen med 849
Resulterne fra de andre kampe gav det resultat at vi er med i slutspillet på en 4. plads.
Til slutspillet får nr. 1 24 point med over, nr. 2 får 12 point, nr. 3 får 6 point og nr. 4 får 0 point. Så det er på med gå på modet og det gode spil når kampene i slutspillet udspiller sig i Odense den 3.-4. maj – Hvordan det helt foregår er vi ikke helt spiller på.. lørdag spiller vi 3 kampe alle mod alle. søndag er der guld kamp mellem nr. 1 og 2 – men rygtet siger at der ikke er bronze kamp, hvilket undre os lidt, men det må vi lige finde ud af….
Men opsummeringen må være at vi kom rigtig rigtig skidt fra start men alligevel spillede vi os i slutspillet og vi er også i finalen i landspokalen… Vi er ikke tilfredse endnu, men sæsonen er vel godkendt :o)
Pøj pøj til resten af holdene med resten af kampen.
Og meld gerne tilbage hvis I synes vi skal lave en bus tur til Glostrup til Landspokalfinalerne for både herrer og damer.